В Німеччині жорстоко вбили відому українську танцівницю - моторошні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Німеччині жорстоко вбили відому українську танцівницю - моторошні подробиці

В Німеччині жорстоко вбили відому українську танцівницю - моторошні подробиці
Джерело:  online.ua

У Німеччині знайшли тіло відомої української танцівниці та зірки популярного шоу "Україна має талант" Алли Клішти. Вказано, що українці було лише 33 роки. Наразі поліція розслідує жорстоке вбивство дівчини, передає ONLINE.UA з посиланням на британський таблоїд The Daily Mail.

Зазначається, що пропала Алла в кінці квітня 2019 року. Про це розповіли колеги танцівниці, які очікували її на запланованому виступі у Франкфурті. Однак коли дівчина не приїхала на шоу та не відповідала на дзвінки, колеги звернулись за допомогою до правоохоронців.

"За кілька тижнів пошукових дій поліція встановила, що Аллу Клішту жорстоко вбили у Німеччині, а тіло дівчини викинули на південному заході країни. Українку знайшли мертвою 18 травня, однак тільки тепер стало відомо про моторошний злочин. Наразі правоохоронці встановлюють всі деталі вбивства та не розголошують жахливих подробиць", - йдеться у повідомленні видання.

Наразі відомо, що у злочині підозрюють колишнього бойфренда Алли Клішти. Його ім'я на час слідства теж не повідомляють, зазначаючи лише вік ймовірного вбивці – 30 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова. 30-річна жінка, яка перемогла на конкурсі Miss Universe Beauty — 2018 у номінації "Missis World", загинула на місці події в момент зіткнення авто зі стіною, що огороджує кладовище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?