В НСК "Олімпійський" виступили з коментарем щодо вартості дебатів
Категорія
Україна
Дата публікації

В НСК "Олімпійський" виступили з коментарем щодо вартості дебатів

В НСК "Олімпійський" виступили з коментарем щодо вартості дебатів
Джерело:  online.ua

Вартість проведення дебатів на стадіоні між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком наразі визначити неможливо, передає ONLINE.UA з посиланням на заяву адміністрації НСК "Олімпійський".

"Звертаємо вашу увагу на те, що без детального технічного завдання, розуміння формату й точної локації дебатів в межах арени, наявності чи відсутності глядачів та багатьох інших технічних і організаційних факторів, неможливо визначити точну вартість послуг із забезпечення організації та проведення заходу", - заявили в адміністрації стадіону.

Окрім того, зазначається, що сформувати та оприлюднити точну суму можна буде лише після узгодження всіх аспектів в рамках технічного завдання та проекту угоди на проведення дебатів. Адміністрація НСК "Олімпійський" звернулася до НСТУ з проханням відповідально підходити до оцінок вартості проведення дебатів між кандидатами в президенти України на стадіоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, орієнтовна вартість дебатів на НСК "Олімпійський" між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком — близько 6 мільйонів. Про це повідомив голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?