В ОБСЄ розкрили подробиці ліквідації одного з ватажків ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

В ОБСЄ розкрили подробиці ліквідації одного з ватажків ЛНР

ОБСЄ
В ОБСЄ розкрили подробиці ліквідації одного з ватажків ЛНР

Спостерігачі ОБСЄ не знайшли слідів крові у  машині, котра була підірвана разом із ватажком "народної  міліції ЛНР" Олегом Анащенком у центрі Луганська вранці 4 лютого, при цьому силу вибуху спостерігачі оцінили в 3-5 кг в тротиловому еквіваленті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ОБСЄ.

"В 11:30 (4 лютого – Ред.) члени патруля Місії ОБСЄ вирушили на вулицю Червонопрапорну, де побачили огороджене місце події, а також приблизно 20 членів ЛНР (деякі з них були озброєні) і пожежну бригаду. В салоні автомобіля і біля нього Спеціальна моніторингова місія не помітила тіл або слідів крові", – йдеться у звіті ОБСЄ.


Читайте також: Падіж продовжується : соцмережі відреагували на підрив ватажка бойовиків у Луганську


При цьому спостерігачі зізналися, що про загибель Анащенко їм повідомив російський офіцер, представник Спільного центру з контролю і координації.
Також в ОБСЄ додали, що сила вибуху становила 4-5 кілограмів у тротиловому еквіваленті.
Спостерігачі уточнили, що автомобіль був підірваний під час руху.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилася інформація про те, що загиблий Анащенко міг претендувати на заміну ватажка ЛНР Ігоря Плотницького.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?