В ОБСЄ розповіли про новий інцидент з бойовиками ДНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОБСЄ розповіли про новий інцидент з бойовиками ДНР: опубліковано відео

В ОБСЄ розповіли про новий інцидент з бойовиками ДНР: опубліковано відео
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовики так званих ЛНР і ДНР продовжують перешкоджати діяльності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на території  окупованого Донбасу.


Про це заявив перший заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


За його словами, на даний момент, найбільша частина таких інцидентів спостерігається на територіях, підконтрольних бойовикам ДНР.


"Сьогодні в обідню пору на шляху до Новоазовської на схід, недалеко від блокпоста так званої ДНР, коли патруль наближався до нього, були зроблені попереджувальні постріли в повітря з боку персоналу блок-поста. Патрулю довелося виїхати назад до Маріуполя. У добавок до цього інциденту, тому що відбулося в Авдіївці, один з наших літальних апаратів був збитий ракетою над Горлівкою", - зазначив Хуг.



Як повідомляв ONLINE.UA,  над Горлівкою був збитий один з безпілотників ОБСЄ, який встиг зафіксувати бронетранспортер з ракетною системою земля-повітря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?