В ОБСЄ розповіли про важливий момент щодо Донбасу, обговорений у Мінську
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОБСЄ розповіли про важливий момент щодо Донбасу, обговорений у Мінську

В ОБСЄ розповіли про важливий момент щодо Донбасу, обговорений у Мінську
Джерело:  online.ua

Тристороння контактна група у Мінську обговорила питання так званої "формули Штайнмаєра" та місцевих виборів в ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спеціальну заяву спецпредставника СММ ОБСЄ Мартіна Сайдіка за підсумками переговорів.

Зустріч відбулася у вівторок, 12 листопада. За його словами, обговорювалися модальності щодо голосування.

"У центрі уваги дискусій у політичній робочій підгрупі сьогодні були питання реалізації "формули Штайнмаєра". У цьому контексті також обговорювались модальності місцевих виборів в окремих районах Донецької та Луганської областей України", - пояснив Сайдік.

Нагадаємо, "формула Штайнмаєра" разом із розведенням військ на Донбасі стала предметом жорсткої дискусії в Україні. Ці питання стали приводом для масових протестних демонстрацій у Києві та інших містах.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво Леоніда Кучми, який бере участь у переговорному процесі у Мінську, розкрило певні результати останньої зустрічі ТКГ. Наголошується, що сторони прибрали останні перешкоди на шляху організації зустрічі лідерів "нормандського формату". Однією з умов було зазначене розведення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?