В ОБСЄ здивували словами щодо смерті Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

В ОБСЄ здивували словами щодо смерті Мотороли

В ОБСЄ здивували словами щодо смерті Мотороли
Джерело:  online.ua

Заступник голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг розповів, що спостерігачі СММ поки не підтверджують факт загибелі ватажка бойовиків ДНР Арсенія Павлова з позивним Моторола.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".
Хуг пояснив, що спостерігачі моніторингової місії дуже ретельно перевіряють інформацію, проте поки не мають достатніх підстав для підтвердження смерті бойовика ДНР Мотороли.
"Ми знаємо про ці повідомлення (про вбивство Арсенія Павлова, - ONLINE.UA). Виходячи з наших власних спостережень, ми не можемо підтвердити ту інформацію, яка була надана. Наші спостерігачі, які є в Донецьку, дуже ретельно спостерігають за ситуацією, яка склалася в цій галузі по обидві сторони від лінії зіткнення. Будь-яке погіршення ситуації з якоїсь причини, цього необхідно уникнути", - розповів заступник голови СММ ОБСЄ в Україні.
Нагадаємо, увечері 16 жовтня в ліфті будинку Мотороли в Донецьку стався вибух. "Міноборони" так званої ДНР і представники українських силових структур підтвердили факт загибелі бойовика в пригоді.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Міністерстві оборони України вважають, що тільки смерть могла допомогти Арсенію Павлову уникнути довічного ув'язнення за його злочини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?