В очікуванні Євробачення-2017: Сердючка потішила фотожабою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В очікуванні Євробачення-2017: Сердючка потішила фотожабою

В очікуванні Євробачення-2017: Сердючка потішила фотожабою
Джерело:  Instagram

Український артист і суддя національного відбору на Євробачення-2017 Андрій Данилко (сценічний образ - Вєрка Сердючка) опублікував фотожабу на тему пісенного конкурсу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram знаменитості.
Судячи з фото, Андрій в очікуванні нацвідбору, перший півфінал якого відбудеться в суботу, 4 лютого.
Данилко опублікував фотожабу, на якій зображена Сердючка зі своєю мамою в образі кумедної істоти, яка останнім часом стала мемом в мережі. У просторах Інтернету з'явилися сотні смішних картинок і демотиваторів із незрозумілою пухкою істотою, яку назвали "ждуном".
У мережі посміялися з кумедної картинки:

e.radushinskaya: Axaxaxaxa. Grate !!
miss__meowski: Геніально!))
olgapryzhkova: Бомба !!!
omgdenya: Кричу !! Кричу !! Знав, що ви знайдете це смішним))))

annie_demchenko: А чого кулька здулася?


До слова, ідея щодо цієї істоти належить скульптору з Нідерландів Маргрит ван Бріфорт, що створила фігуру для Лейденського університету і присвятила її пацієнтам, які занадто довго чекають на прийом до лікаря - якийсь компаньйон в черзі. За словами Маргрит, це створіння є "страшним і незвичайним поєднанням людини зі слоном і комах без ніг, яке замість має людські руки і багато складок".


"Ждун", оригінал
Нагадаємо, в Україні починається національний відбір на конкурс Євробачення-2017. У суботу, 4 лютого, проходить перший півфінал, наступні відбудуться 11 і 18 лютого.
ONLINE.UA стежитиме за ходом відбору в прямому ефірі, який почнеться о 19:00.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?