В Одесі авто копів влетіло в магазин, є постраждалі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі авто копів влетіло в магазин, є постраждалі: з'явилися фото

В Одесі авто копів влетіло в магазин, є постраждалі: з'явилися фото

В Одесі авто поліції врізалося в магазин, в результаті аварії постраждали дві дівчини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook dtp.kiev.ua.

Аварія сталася в суботу, 20 травня, о 18:00 на перехресті Семена Палія і Заболотного. Зазначається, що ДТП спровокували поліцейські, які без спеціального світлового і звукового сигналу, з перевищенням швидкості, рухалися від вулиці Жоліо Кюрі в напрямку ТЦ "Рів'єра".

На перехресті з вулицею Семена Палія поліцейський автомобіль врізався передньою правою частиною в автомобіль "Мерседес", який рухався на зелений сигнал світлофора. У "Мерседесі" знаходилися двоє дівчат. Їх забрала швидка.

Читайте також: Цілих три автівки патрульної поліції зіткнулися у Кривому Розі: з'явилося фото

Поліцейські свою провину не заперечують, але запевняють, що рухалися зі світловими і звуковими сигналами.
Очевидці заявляють, що поліцейські передали свій автомобільний реєстратор патрулю, який прибув на місце події. Очевидці також заявляють, що патрульні спробують максимально піти від відповідальності.

Також повідомляється, що під час ДТП в останній момент з тротуару відбіг пішохід. Крім зіткнення з автомобілем, поліцейський автомобіль врізався в магазин "Табакерочка" і зніс термінал поповнення рахунку.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 травня у селі Старі Петрівці під Києвом намагаючись зупинити водія, що порушував правила дорожнього руху, поліцейські врізалися в авто з жінкою за кермом, що їхала з 11-річною дитиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?