В Одесі через перейменування вулиць билися з поліцією: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі через перейменування вулиць билися з поліцією: з'явилися фото і відео

В Одесі через перейменування вулиць билися з поліцією: з'явилися фото і відео
Джерело:  interfax.com.ua

В Одесі перед громадськими слуханнями щодо перейменування вулиць в Приморській районній адміністрації відбулася бійка між активістами і співробітниками правоохоронних органів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".


За інформацією видання, охорона адміністрації не пустила частину активістів проукраїнських організацій на слухання, через що ті влаштували бійку. В ході зіткнення обидві сторони застосували сльозогінний газ, в результаті бійки затримали принаймні одну людину, проте, незважаючи на це, громадські слухання відбулися.


Читайте також: В Одесі побилися депутати: опубліковано відео


Учасники засідання висловилися за збереження в Одесі тих назв вулиць, які були присвоєні розпорядженням колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі в травні 2016 року.


У мережі з'явилися фото і відео з місця події:


Відео: YouTube/USI Online


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше учасники протесту проти перейменування вулиці Жукова в Одесі показували дулі "Правому сектору".


Фото: Александр Гиманов





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?