В Одесі кривдника Шуфрича вдарили ножем у спину
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі кривдника Шуфрича вдарили ножем у спину

В Одесі кривдника Шуфрича вдарили ножем у спину
Джерело:  Думська

В Одесі невідомі скоїли напад на активіста  Миколу Доценко, який відомий тим, що у 2014 році вдарив народного депутата регіонала Нестора Шуфрича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Думская".
Читайте також: В Одесі СБУ затримала російського журналіста - ЗМІ
Про те, що Доценко з ножовим пораненням доставлений в лікарню, повідомив його соратник Дмитро Вічік.
"Знаєте, як можна помститися за підбите око, якщо ти нардеп? Замовити вбивство. Вдарили ножем у спину. Це, природно, тільки мої припущення. Але хотілося б, щоб поліція у першу чергу розглядала цю версію", - зазначив Вічік і додав, що життя Доценко в даний час нічого не загрожує - життєво важливі органи не зачеплені. "Буде жити і не тільки", - повідомив Вічік.
Нагадаємо,  30 вересня 2014 року Шуфрич постраждав у бійці з активістами "Правого сектора" і "Автомайдану" біля будівлі Одеської ОДА, куди нардеп прибув на прес-конференцію. Тоді Шуфричу завдали кілька ударів по обличчю, в наслідок чого у нього утворилася садно, а також був розбитий ніс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?