В Одесі на проросійській акції сталася бійка: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі на проросійській акції сталася бійка: опубліковані фото і відео

В Одесі на проросійській акції сталася бійка: опубліковані фото і відео
Джерело:  Думська

У неділю, 30 жовтня, на Куликовому полі в Одесі сталася бійка між членами "Правого сектора" і проросійськими активістами, які влаштували акцію пам'яті за  загиблими в Будинку профспілок 2 травня 2014 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".


Видання зазначає, що правоохоронні органи отримали повідомлення про мінування площі, після чого поліцейські зробили оточення по периметру. Однак це не зупинило "куліковців", які мали намір далі проводити мітинг, в результаті чого зав'язалася бійка.


Згідно з попередньою інформацією, в ході бійки ніхто не постраждав, проте, як глава місцевого "Правого сектора" Сергій Стерненко написав в Facebook, був затриманий активіст Іван Вишитий.


Після перевірки площі представники "Правого сектора" "прибралися" біля Будинку профспілки і викинули всі квіти і листівки, які принесли учасники мітингу. У мережі з'явилися фото і відео з місця події.



Відео: YouTube/ТАЙМЕР Одеса


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилися відео бійки на Куликовому полі 9 жовтня.


Фото: odessa.report






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?