В Одесі на суді у справі 2 травня спалахнула бійка з поліцією: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі на суді у справі 2 травня спалахнула бійка з поліцією: з'явилося відео

В Одесі на суді у справі 2 травня спалахнула бійка з поліцією: з'явилося відео
Джерело:  Думська

10 лютого в Одесі активісти заблокували зал Малиновського районного суду міста Києва з вимогою не переносити засідання у справі силового захоплення Будинку профспілок 2 травня 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думская.
Повідомляється, що через те, що у п'ятьох підслідних змінилися адвокати, судді прийняли рішення перенести засідання. Сталася бійка між активістами і поліцією, в ході якої кілька людей отримали подряпини і забиття. При цьому силовики не стали затримувати будь-кого з протестувальників.

Читайте також: Тра гедія 2 травня в Одесі: спливла скандальна деталь про важливого фігуранта, мережа в шоці
У підсумку суд перенесли на 13 лютого.


Відзначимо, що 14 лютого закінчується термін утримання під вартою підозрюваних у справі.
2 травня 2014 року в Одесі в ході масових заворушень загинули 48 осіб і понад 200 було поранено. Більшість жертв трагедії загинули в Будинку профспілок, де сталася пожежа. Слідство при цьому встановило, що масові заворушення в Одесі були організовані і навмисне сплановані.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі фігурант "справи 2 травня", росіянин Євген Мефедов, який з гучним скандалом був випущений під домашній арешт, знову потрапив за грати за новими звинуваченнями в кінці травня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?