В Одесі наклав на себе руки вбивця- "м'ясник": з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі наклав на себе руки вбивця- "м'ясник": з'явилися деталі

В Одесі наклав на себе руки вбивця- "м'ясник": з'явилися деталі
Джерело:  online.ua

Житель Овідіополя Одеської області Дмитро Погорєлов, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та її дворічної доньки, спробі масового вбивства в Одесі і двох підпалах, наклав на себе руки в слідчому ізоляторі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Думская.НЕТ ».


Як розповіло виданню джерело в правоохоронних органах, Погорєлов повісився вранці 28 січня в своїй камері.


Нагадаємо, 29 грудня 2016 року в Овідіополі рятувальникам надійшла інформація про пожежу в приватному будинку. На місці пожежники виявили труп жінки і тіло її дворічної доньки. Обидва трупи були обезголовлені.


Читайте також:  З'явилося фото затриманого вбівці- "м'ясника" з Овідіополя


Стало відомо, що після звірячого вбивства злочинець підпалив будинок. Потім він влаштував підпал ще одного будинку, після чого сів у вантажівку і спробував на неї протаранити поліцейських.


Спершу йому вдалося втекти від поліцейської погоні. Правоохоронці почали спецоперацію із затримання злочинця, яка тривала більше доби.


Погорєлова затримали 30 грудня в лісопосадці під Овідіополем. На допиті він зізнався, що скоїв злочин з помсти, а також заявляв, що на вантажівці хотів врізатися в натовп людей в Одесі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Погорєлова заарештували 31 грудня 2016 року без права внесення застави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?