В Одесі "накрили" нелегальний цех із виробництва елітного алкоголю
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі "накрили" нелегальний цех із виробництва елітного алкоголю

В Одесі "накрили" нелегальний цех із виробництва елітного алкоголю

У Малиновському районі Одеси правоохоронці ліквідували нелегальний цех із виробництва фальсифікованого елітного алкоголю.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на прокуратуру області.

Як повідомили у прокуратурі, 28 квітня під час обшуків металевих контейнерів у Малиновському районі правоохоронці ліквідували підпільний цех з виробництва фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції. Алкоголь реалізовували через Інтернет під логотипами відомих світових брендів.

Читайте також: Вилучені тисячі пляшок спиртного: СБУ "накрила" нелегальне виробництво алкоголю в зоні АТО

Продукцію розфасовували у нестандартну упаковку, а саме у картонні бокси ємкістю 2 і 3 літри. Під час обшуків правоохоронці виявили понад дві тисячі літрів спиртовмісної рідини, підготовленої для фасування та 250 одиниць готової продукції.

Також уточнюється, що прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 229, ст. 227 КК України (незаконне використання товарного знака; умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції).

Як повідомляв ONLINE.UA, у Борисполі Київської області правоохоронці викрили підпільний цех із виготовлення фальсифікованих горілчаних виробів та вилучили продукцію на 3 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?