В Одесі нові провокації - заходи безпеки посилюють
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі нові провокації - заходи безпеки посилюють

В Одесі нові провокації - заходи безпеки посилюють
Джерело:  online.ua

Вранці 30 листопада в Одесі була здійснена спроба захопити будівельний майданчик - працівники Нацполіції затримали 17 осіб. У зв'язку з новими провокаціями міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на нараді щодо посилення обороноздатності України запропонував посилити заходи безпеки у місті. Його ідею підтримав український президент Петро Порошенко, передає ONLINE.UA.

"Ми сьогодні провели селекторну нараду... В цілому ситуація нормальна. Викликає занепокоєння ситуація в Одесі. Було два інциденти: вчора з нападом на одного з політиків, сьогодні було зіткнення з молодиками, які пробували віджимати, так скажемо, черговий будмайданчик. Затримано 17 осіб. Я пропоную обговорювати додаткові заходи по Одесі", – заявив Аваков.

 Український глава наголосив, що повністю підтримує цю ініціативу.

"Я повністю підтримую Вас, пане міністре. І по першому випадку, і по другому випадку. Прошу терміново підготувати і внести пропозиції – і ми в рамках прийняття рішень по режиму воєнного стану, втому числі й цієї наради, обов’язково посилимо нашу присутність в Одеській області для забезпечення порядку", - сказав Порошенко.

Голова МВС запевнив, що воєнного стану треба остерігатися ворогам України та бандитам, а не пересічним українцям.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна на час воєнного стану не пропускатиме на свою територію росіян чоловічої статі віком від 16-ти до 60 років за незначним винятком. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?