В Одесі обвалився житловий будинок: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі обвалився житловий будинок: опубліковані фото

В Одесі обвалився житловий будинок: опубліковані фото

В Одесі в ніч на 13 травня відбулося часткове обвалення житлового будинку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу головного управління ДСНС в Одеській області.
"13 травня о 1:01 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Разумовська, 40 стався обвал бічної стіни, часткове обвалення тильної стіни на рівні 2-3-го поверхів та перекриття 2-го і 3-го поверхів триповерхового житлового будинку на 9 квартир. За попередньою інформацією, будинок визнаний аварійним. Напередодні жителі добровільно покинули будинок", - йдеться в повідомленні.
У департаменті інформації і зв'язків з громадськістю Одеської міської ради додали, що в результаті події постраждали три квартири, постраждалих і загиблих немає. Перший віце-мер Анатолій Орловський виїхав на місце події і поспілкувався з мешканцями будинку, що обвалився.
Наразі пошкоджена будівля відключена від подачі газу, електроенергії та водопостачання. На місці обвалення працюють співробітники комунального підприємства «ЖКС «Порто-Франківський» і представники інших профільних комунальних служб.
У мерії стверджують, що будинок не був старим або аварійним. Найближчим часом фахівці обстежують будівлю з метою з'ясування причини обвалу будинку, після чого буде складено проектну документацію і вжиті заходи з його відновлення.
"Також оперативно буде вирішуватися питання про тимчасове відселення мешканців із постраждалих квартир", - відзначили в департаменті.
Раніше повідомлялося, що на трасі Київ-Одеса в Черкаській області співробітники поліції перехопили машини з озброєними людьми, які підозрюються в підготовці провокацій в Одесі.

Фото: УНІАН







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?