В Одесі солдата у військовій частині побили до смерті: стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі солдата у військовій частині побили до смерті: стали відомі деталі

В Одесі солдата у військовій частині побили до смерті: стали відомі деталі
Джерело:  Думська

У ЗМІ заявили, що в одеській військовій частині А3571 в результаті побоїв товаришів по службі і командира загинув 26-річний контрактний військовий Володимир Коломаз.

Читайте також: В Україні сталася надзвичайна подія у навчальному центрі: загинув військовий
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думскую".
13 листопада військовослужбовець отримав тілесні ушкодження, через два тижні, - помер у військовому госпіталі. Після побиття Коломаз звернувся до лікарів лише на наступний день, не дивлячись на наявність закритої черепно-мозкової травми та крововиливу.
"Коли мати прибула до Одеси, він ще добу був при тямі. Він встиг розповісти, що в неділю 13-го числа його зірвали з ліжка перед добовим чергуванням. Був якийсь конфлікт. Складно сказати, наскільки сильно його били, але мабуть ударили чимось по голові або головою об щось. У чому була причина конфлікту, я не знаю: він уже був на той час «дідом», тому що він відслужив рік строкової служби і вже півроку служив на контракті", - йдеться в повідомленні.
Примітно, що керівництво постійно змінювало версії причин наявності у військового тілесних ушкоджень, проте джерела у військовій частині розповіли виданню, що в бійці брали участь товариші по службі Коломаза і його безпосередній начальник.
"Володимир служив у нас в частині в роті охорони, після строкової служби залишився на контракт. 13 листопада він був в місті і прийшов в частину трохи напідпитку. Коли начальство виявило запах спиртного, і стався цей конфлікт. Його вирішили «повчити» таким чином. Било кілька людей. Під час побиття Володимир втратив свідомість, і його відправили в госпіталь, а там він помер", - сказало джерело.
Судмедексперти пояснили "Думській", що військовий загинув через травми тупим предметом, крім гематом і ударів мав перелом основи черепа. Родичі ж загиблого розповіли, що у військовій прокуратурі Одеського гарнізону двічі відмовлялися приймати заяву за фактом побиття, але після втручання контррозвідки було ініційовано відкриття кримінальної справи.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше біля військового полігону в Хмельницькому знайшли тіло 29-річного поліцейського з ушкодженнями, схожими на наслідки вибуху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?