В Одесі сталася трагедія з таксистом-наркоманом: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі сталася трагедія з таксистом-наркоманом: опубліковано фото

В Одесі сталася трагедія з таксистом-наркоманом: опубліковано фото

У Полуничному провулку Одеси таксист помер прямо в автомобілі, можливою причиною смерті називають передозування наркотиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління національної поліції України в Одеській області.
Правоохоронці зазначають, що остаточно причину смерті чоловіка ще не встановили, і наразі призначено низку експертиз. Однак на місці події було знайдено шприц. За фактом інциденту почали досудове розслідування.
"Йде слідство. Призначено судмедекспертизу, яка встановить точну причину його смерті. На місці були вилучені певні речі, які можуть свідчити про те, що він вживав наркотики", - йдеться в повідомленні поліцейських.
"Біля будинку в Полуничному провулку вранці звернув увагу на таксі з відкритим вікном, подумав, що клієнта чекає. Після обіду машина на тому ж місці, як виявилося, водій вже був готовий (труп). Поруч лежав телефон і шприци. Викликали копів", - описав на «Одеському форумі» подробиці трагедії очевидець.
У мережі з'явилося фото з місця події:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в одному з трамваїв Одеси чоловік почав стрілянину, в результаті якої постраждала жінка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?