В Одесі стартував відбір до національної збірної на «Ігри Нескорених» (фото)
Категорія
Спорт
Дата публікації

В Одесі стартував відбір до національної збірної на «Ігри Нескорених» (фото)

В Одесі стартував відбір до національної збірної на «Ігри Нескорених» (фото)
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 20 липня, в Одесі проходить спортивне тестування кандидатів на участь у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених». У них можуть взяти участь усі ветерани та діючі військовослужбовці ЗСУ та інших правоохоронних органів України. Також у змаганням можуть спробувати свої сили учасники добровольчих батальйонів, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок бойових дій у зоні АТО/ООС, та українські миротворці у складі ООН.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресс-службу Міністерства у справах ветеранів.

Як зазначається на Facebook-сторінці міністерства, в офіційному відкритті заходу взяли участь представники благодійного фонду «Повернись живим», які є одним з організаторів національних змагань «Ігри Нескорених»: Ольга Семенова та голова ради Ветеранів Тарас Шпук.

«Ми організували все так, аби у всіх учасників були рівні можливості та однаковий шанс потрапити до Національної збірної, незалежно від отриманих травм та поранень та спортивних досягнень», – розповіла Ольга Семенова.

Слідом за Одесою, наступним містом, де будуть проводитися відбір до складу української збірної на «Ігри Нескорених», стане столиця. У Києві тестові змагання відбудуться 27 липня.

Національні «Ігри Нескорених» пройдуть 8 вересня 2019 року теж у Києві. Їх переможці візьмуть участь у подальшій підготовці до міжнародних змагань Invictus Games, які відбудуться у Гаазі (Нідерланди) в 2020 році.

Нагадаємо, що кілька днів тому президент Володимир Зеленський розповів, що має бажання провести Олімпіаду в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?