В Одесі стався інцидент з військовими, є поранений: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі стався інцидент з військовими, є поранений: з'явилося фото

В Одесі стався інцидент з військовими, є поранений: з'явилося фото

В ході бойових стрільб на полігоні Військової академії в Одесі гранатою з підствольного гранатомета був поранений вояк.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Одеській області.
"У поліцію надійшло повідомлення про те, що під час бойових стрільб на полігоні Військової академії гранатою з підствольного гранатомета поранений військовослужбовець. Боєприпас застряг в кисті потерпілого і в будь-який момент міг вибухнути", - йдеться в повідомленні.
На місце події негайно була направлена ​​група фахівців-вибухотехніків. При огляді було встановлено, що потерпілим є курсант 2 курсу факультету Військово-мобільних десантних військ Військової академії.
У курсанта був виявлений відстріл ВОГ-25П, що застряг в лівій кисті. З огляду на те, що цей боєприпас був у вкрай небезпечному стані: пройшов канал ствола з пошкодженням детонатора, прийняли рішення про його знешкодження. Потерпілому був забезпечений бронезахист, після чого були проведені заходи з вилучення боєприпасів з кістки. Вибухотехніки вилучили боєприпас з руки потерпілого і знешкодили його в безпечному місці.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ЗМІ з'явилася інформація, що в одеській військової частини А3571 в результаті побоїв товаришів по службі і командувача загинув 26-річний контрактний військовий Володимир Коломаз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?