В Одесі відбулася серйозна ДТП з трамваєм: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі відбулася серйозна ДТП з трамваєм: з'явилися фото

В Одесі відбулася серйозна ДТП з трамваєм: з'явилися фото

Увечері 16 грудня в Одесі трамвай зійшов з рейок і в'їхав в припаркований автомобіль.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу комунального підприємства "Одесміськелектротранс".


"О 19:10 вагон 7030, рухаючись по Фонтанській дорозі в напрямку 7 станції, в районі вул. Штурвальна, скоїв наїзд на сторонній предмет, при цьому контактував з припаркованим автотранспортом. Учасники руху тілесних ушкоджень не отримали", - йдеться в повідомленні підприємства.


Читайте також: У Києві стрілянину відкрили прямо на трамвайній зупинці: з'явилися фото


При цьому, в мережі очевидці називають і інші версії того, що сталося. Так, за однією з версій, трамвай намагався ухилитися від зіткнення, за іншою - він намагався об'їхати інший автомобіль. Через ДТП рух трамвая по цьому маршруту тимчасово призупинили, проте незабаром відновили. У соцмережах з'явилися фотографії з місця зіткнення трамвая з легковим автомобілем.


Крім іншого, вранці 17 грудня також тимчасово припиняли рух трамваїв у зв'язку з подією на Водопровідній вулиці, де на рейках зіткнулися два автомобілі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на площі Перемоги в Києві сталося велика ДТП з трамваєм і легковим автомобілем.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?