В Одесі викрали жінку й вимагають величезний викуп
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі викрали жінку й вимагають величезний викуп

В Одесі викрали жінку й вимагають величезний викуп
Джерело:  Думська

В Одесі викрали відому в місті підприємницю Ірину Кисельову і вимагають у її родичів викуп в розмірі $200 тисяч.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Думську.
Викрадення відбулося в середу, 2 жовтня, в Мукачівському провулку, де невідомі заштовхали жінку в її «Лексус» і відвезли в невідомому напрямку. Разом з нею відвезли охоронця паркінгу, якого потім викинули на виїзді з Одеси біля дороги. Цю інформацію підтвердили в прес-службі ГУ Нацполіції Одеси.
«Коли 54-річна жінка паркувала свій «Лексус», до неї в машину підсіли викрадачі і відвезли в невідомому напрямку. У поліцію звернувся її син», - повідомили у відомстві.
Поліція встановлює місцезнаходження жінки й зловмисників, які викрали її.
За інформацією видання, зараз Кисельова знаходиться десь в Київській області. При цьому викрадачі вимагають від рідних викуп у розмірі $200 тисяч.
«Виходили на зв'язок з родичами її викрадачі. Самій Ірині трубку не давали. Спочатку вимагали 5 мільйонів гривень, потім зажадали не в гривнях викуп, а 200 тисяч доларів», - розповіло виданню джерело в правоохоронних органах.
Ірина Кисельова була фігурантом справи про шахрайство, а саме про крадіжку власності у Грецького консульства. Кисельова деякий час переховувалася від слідства, але пізніше її посадили в СІЗО. У підсумку з неї були зняті всі звинувачення через нестачу доказів.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Одесі поліція розстріляла автомобіль Citroen, який врізався в машину інкасаторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?