В Одесі водій-неадекват тікав від копів без шини: з'явилися відео та фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі водій-неадекват тікав від копів без шини: з'явилися відео та фото

В Одесі водій-неадекват тікав від копів без шини: з'явилися відео та фото

У п'ятницю вранці, 20 січня, в Одесі затримали неадекватного водія-порушника, який намагався втекти від патрульних без шини на колесі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції України.
"Вранці 20 січня до інспекторів патрульної поліції звернулися перелякані громадяни і заявили про неадекватного водія автомобіля Toyota Land Cruiser на автодорозі Мелітополь-Одеса: "З ним щось не так: він кілька разів підрізав інших водіїв, що мало не призвело до ДТП", - йдеться в повідомленні.
Заявники також повідомили, що чоловік може бути озброєний. Після того, як інформацію про це передали іншим патрулям, описаний автомобіль незабаром помітили на під'їзді до міста. Патрульні побачили, що в авто спрацювали подушки безпеки, а також не вистачає шини на одному з коліс. На вимоги про зупинку водій не відреагував і продовжував рух, тому патрульним довелося переслідувати автомобіль.

Читайте також: П ід Одесою фанати Путіна побили ветерана АТО: з'явилося фото
Поліція заблокувала водія на проспекті Добровольського. Ніяких документів у чоловіка не було. Його оглянули лікарі швидкої медичної допомоги, які сказали, що ознаки сп'яніння у водія відсутні, але він перебуває в шоковому стані.
Патрульним вдалося встановити особу водія. На нього склали 2 адміністративні матеріали за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КпАП, а також за ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху) КпАП. Потім порушника передали слідчо-оперативній групі, яка розбиратиметься в обставинах цього інциденту.




Як повідомляв ONLINE.UA, 17 січня в Києві сталася ДТП за участю автомобіля патрульної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?