В Одесі заявили про затримання кілера, який розстріляв юриста
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі заявили про затримання кілера, який розстріляв юриста

В Одесі заявили про затримання кілера, який розстріляв юриста

Колишній депутат Одеської облради Петро Обухов повідомив, що кілера, який в Одесі розстріляв автомобіль юриста, спіймали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар Обухова в Facebook.
"Кілера зловили, щодо замовника - не скажу", - написав він.
Одеський активіст Руслан Форостяк, близький знайомий правозахисника, відмовився коментувати інформацію про особу потерпілого.
"Поки ведуться слідчі дії, я не можу щось підтвердити або спростувати", - заявив він.
У Facebook він написав: "Це не машина "Саші П", як пише Думська, не ховайте живу людину. Коментую заказняк у вигляді розстрілу в Одесі на Червоних Зорях".
У свою чергу представник благодійного фонду, в якому працює вищезгаданий правозахисник, написала в соцмережі, що правозахисник живий.
Як пише УНН, зараз цю інформацію не коментують в СБУ Одеської області, прокуратурі Одеської області і поліції регіону. Справу передали в Генпрокуратуру.
Раніше повідомлялося, що правохисником, автомобіль якого розстріляли в Одесі на вулиці Червоних Зір в ніч з 15 на 16 травня, виявився відомий адвокат Олександр П., який очолює юридичний холдинг "Привілей".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?