В Одесі жінку викрали серед білого дня: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі жінку викрали серед білого дня: опубліковано відео

В Одесі жінку викрали серед білого дня: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В Одесі 2 лютого троє зловмисників серед білого дня викрали жінку з місцевого готелю. Затримати злочинців вдалося завдяки небайдужим місцевим жителям.
Як повідомляє ONLINE.UA, подробиці інциденту в своєму Facebook оприлюднив начальник одеської поліції Дмитро Головін.
За його словами, жертва викрадачів жила в одному з престижних одеських готелів на березі моря.

Читайте також: У Києві зі стріляниною викрали чиновника: з'явилися подробиці
У момент, коли злочинці затягували жінку в свою машину, перехожі почули крики про допомогу і записали те, що відбувалося на відео, яке потім передали в поліцію.


"У ході проведення оперативно-пошукових заходів співробітники поліції змогли за невеликий проміжок часу напасти на слід трьох зловмисників. Це значно полегшило пошук зловмисників і прискорило звільнення викраденої", - зазначив Головін.
За його словами, зараз троє викрадачів знаходяться у відділі поліції. Вони обґрунтовано підозрюються в тому, що планували утримувати заручницю, вимагаючи гроші.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  поліція затримала п'ятьох злочинців, які викрали в Одесі жінку-підприємця і вимагали за неї величезний викуп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?