В Одесі зловили агента ДНР, виконавця двох терактів: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі зловили агента ДНР, виконавця двох терактів: опубліковані фото

В Одесі зловили агента ДНР, виконавця двох терактів: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали в Одесі місцевого жителя - виконавця двох терактів в рідному місті в квітні 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБ України.
"Правоохоронцями встановлено, що затриманий одесит брав безпосередню участь в підпалюванні приміщення супермаркету та офісу однієї з українських партій, які були розташовані в багатоквартирних будинках. Після скоєння терактів людина переховувалася в т.зв. "ЛНР", виконуючи різні завдання терористів", - йдеться в повідомленні.



"За два роки ватажки бойовиків вирішили, що небезпека для терориста на контрольованій українською владою території минула, і відправили до Одеси з новими завданнями", - додали там.
"Співробітники спецслужби затримали диверсанта одразу після повернення. Під час обшуків за місцем його проживання правоохоронці вилучили два саморобних вибухових пристрої, начинені вражаючими елементами - гвинтами і гайками", - розповіли в прес-службі.
Також повідомляється, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 Кримінального кодексу України і тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення об'єктів, намічених бойовиками для вчинення терористичних актів.
Нагадаємо, співробітники Національної поліції і Служби безпеки України запобігли терактам в трьох областях країни, які планувала диверсійна група, створена бойовиками в окупованих районах Донбасу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?