В Одесі знову шукають небезпечного вбивцю: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі знову шукають небезпечного вбивцю: опубліковано фото

В Одесі знову шукають небезпечного вбивцю: опубліковано фото
Джерело:  Думська

В Одесі співробітники правоохоронних органів розшукують підозрюваного в  подвійному вбивстві в Овідіопольському районі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".


Читайте також: Жорстоке вбивство на Одещині: суд ухвалив адекватне рішення щодо злочинця


Відомо, що розшукуваний не має постійного місця проживання і роду занять, і обґрунтовано підозрюється у скоєнні подвійного вбивства в новорічну ніч в селі Прилиманське, де в приватному будинку знайшли тіла чоловіка і жінки з рубаними ранами голови і тулуба.


У мережі з'явилося фото з камер відеоспостереження, на якому вдалося сфотографувати підозрюваного із загиблою жінкою незадовго до її вбивства.




Відзначимо, що раніше  одеська поліція розшукувала чоловіка, який в Овідіополі Одеської області відрізав голови жінці і її неповнолітньої дочки, а потім підпалив будинок, щоб приховати злочин.


Як повідомляв ONLINE.UA,  підозрюваний в жорстокому вбивстві жінки та дитини в Одеській області розповів, що скоїв злочин з помсти, а голови загиблих він відрізав, щоб залякати всю Одесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?