В Одеській області облава на прокурорів: почалося масове затримання
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одеській області облава на прокурорів: почалося масове затримання

В Одеській області облава на прокурорів: почалося масове затримання

Співробітники Служби безпеки України проводять рейд по всім представникам Одеської прокуратури і  прокуратури Одеської області, проти окремих представників якої виступали жителі Одеси і президент України Петро Порошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерела  Дзеркала тижня.


Рейд проводиться для якісної очистки недобросовісних співробітників прокуратури, які займаються корупцією.


Згідно з повідомленням джерела в СБУ Одеської області, станом на 13:00 27 квітня затримали шість прокурорів, з яких троє працювали в Одеській прокуратури, і троє в прокуратурі Одеської області.


Інформацію про проведення рейду підтвердили в центральному управлінні СБУ, а джерело в прокуратурі розповіло, що один з прокурорів затриманий за підозрою в одержанні неправомірної вигоди.


Джерела зазначають, що кількість затриманих може змінюватися.


Як повідомляв ONLINE.UA, екс-заступник Генпрокурора і колишній прокурор Одеської області  Давид Сакварелідзе розповів про те, що встиг зробити за час роботи в Одеській області для запобігання корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?