В Одеському коледжі спалахнула масштабна пожежа - чимало постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

В Одеському коледжі спалахнула масштабна пожежа - чимало постраждалих

В Одеському коледжі спалахнула масштабна пожежа - чимало постраждалих
Джерело:  online.ua

4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу спалахнула пожежа - постраждали щонайменше 9 осіб, їх уже госпіталізовано. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

"Евакуйовано понад 40 осіб. Роботи з евакуації продовжуються. До лікувальних закладів госпіталізовано 9 осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, станом на 11:40, площа пожежі орієнтовно складає 2000 м.кв, існує загроза розповсюдження вогню. Раніше зазначалося, що площа пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу складала 1 тисячу метрів квадратних.

ДСНС вже встигла опублікувати перші фото та відео з місця пожежі. Наразі до гасіння залучено 65 рятувальників та 16 одиниць техніки. За даними місцевого видання "Думська", на місці дуже багато швидких. Існує загроза обрушення конструкцій та розповсюдження вогню.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 листопада  у Міністерстві оборони заявили,  що ситуація на території центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами біля Балаклії Харківської області контрольована та безпечна. Однак, на жаль, в результаті вибухів при утилізації боєприпасів поранені четверо військових, 2 сапери загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?