В Офісі президента натякнули на зміни у сфері правосуддя
Категорія
Політика
Дата публікації

В Офісі президента натякнули на зміни у сфері правосуддя

В Офісі президента натякнули на зміни у сфері правосуддя
Джерело:  24 канал

Заступник керівника Офісу президента України Руслан Рябошапка заявив про можливу ліквідацію військової прокуратури. Як повідомляє ONLINE.UA, з відповідною заявою він виступив в інтерв'ю "24 каналу".

За словами посадовця, необхідність існування установи відстоює головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Він - прихильник чіткої вертикалі з військовими слідчими, військовими прокурорами та військовими судами.

"Я в цьому абсолютно не переконаний, я завжди був опонентом цього: і військових судів, і військової юстиції як системи загалом. Я не думаю, що в цьому є крайня необхідність", - зазначив Рябошапка.

Він підкреслив, що військова прокуратура може стати однією з галузей, які будуть змінені.

Як повідомляє ONLINE.UA, Рябошапка раніше заявив, що Конституційний суд може скасувати люстраційний закон ще до того, як оновлена Верховна Рада зможе проголосувати за його розширення. Президентська команда була зацікавлена у розширенні дії законодавства на посадовців часів Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?