В Офісі президента зізналися, що допомагає Зеленському "відчути людей"
Категорія
Україна
Дата публікації

В Офісі президента зізналися, що допомагає Зеленському "відчути людей"

В Офісі президента зізналися, що допомагає Зеленському "відчути людей"
Джерело:  interfax.com.ua

При плануванні робочих поїздок президента Володимира Зеленського по регіонах України виділяється час на прогулянки, аби він міг "відчути людей". Про це розповів заступник голови Офісу глави держави Кирило Тимошенко, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

Чиновник наголосив, що формат поїздок був і буде дуже простий, оскільки обираються найбільш болючі питання для міста, регіону.

"Викликаємо всіх, хто до цього причетний. А це, як правило, не тільки місцева влада. Ми беремо два-три питання, іноді одне велике, як це було нещодавно в Миколаєві, на суднобудівному заводі", - розповів Тимошенко.

 За його словами, також виділяється вільний час для прогулянок президента.

"Ми принципово йдемо на такі історії. Тільки охорона і я знаємо, де ми зупинимося. Ми зупиняємося, виходимо і йдемо гуляти", - сказав представник офісу глави держави.

Тимошенко додав, що це дає Зеленському можливість "відчути людей".

Як повідомляв ONLINE.UА, 25 липня відбулася зустріч майбутніх народних депутатів від "Слуги народу" з президентом Володимиром Зеленським —  вона пройшла в Офісі глави держави  і тривала близько години.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?