В окупований Крим прибула делегація з Італії: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В окупований Крим прибула делегація з Італії: з'явилися подробиці

В окупований Крим прибула делегація з Італії: з'явилися подробиці
Джерело:  РІА Новини

В окупований Крим нічним авіарейсом прибула велика делегація депутатів регіональних рад та представників ділового співтовариства Італії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Як розповів виданню керівник фонду "Ялтинський міжнародний економічний форум" Андрій Назаров, до складу делегації увійшли 18 осіб, які представляють п'ять регіонів Італії: Венето, Лігурію, Ломбардію, Тоскану, Емілію-Романью.
"Учасники делегації - це друзі Криму, хоча більшість з них відвідують півострів вперше. До складу делегації входять італійські політики регіонального та національного рівня, які виступають за скасування санкцій і визнання результатів кримського референдуму", - сказав Назаров.
За його словами, до складу делегації також увійшли представники великого бізнесу, в тому числі власник групи компаній з річним оборотом в мільярди євро. Особливий інтерес до поїздки в окупований Крим виявили представники виноробної галузі.
"Це знаковий візит, він демонструє, що Крим, всупереч санкціям, цікавить ділове співтовариство Італії як потенційна територія для роботи", - додав Назаров.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Італії регіональна рада Ломбардії проголосувала за резолюцію "Визнання принципу самовизначення Криму і зняття санкцій з Росії". За резолюцію також проголосували ради Тоскани, Венето і Лігурії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?