В окупований Крим з'їжджаються друзі Путіна: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

В окупований Крим з'їжджаються друзі Путіна: що сталося

В окупований Крим з'їжджаються друзі Путіна: що сталося
Джерело:  online.ua

В окупований Крим на Ялтинський міжнародний економічний форум приїдуть одіозні друзі очільника Кремля - президент Сирії Башар Асад та лідерка французьких ультраправих Марін Ле Пен. Про це повідомив співголова оргкомітету форуму Андрєй Назаров, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Почесними делегаціями п'ятого форуму стали французька делегація, яку очолюватиме Марін Ле Пен, і Сирійська Арабська Республіка, яка буде представлена Башаром Асадом. Сергій Аксьонов зробив йому запрошення, коли ми там були, і отримали підтвердження про його візит", - сказав Назаров.

Окрім того, Назаров заявляв, що велика делегація європейських політиків, зокрема, з Німеччини та Австрії, приїде у квітні до окупованого Криму.

Варто зазначити, що діти Башара Асада раніше відпочивали в окупованому Криму. Про це він розповідав російським депутатам. За інформацією Reuters, окупований Крим вже постачає зерно до Сирії.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що лідерка французького "Національного об’єднання" Марін Ле Пен та представники ультраправих партій з багатьох країн провели форум у Софії, щоб обговорити формування єдиної коаліції для участі у виборах до Європарламенту 23-26 травня 2019 року. Окрім того, вони заявили, що вимагають зняти санкції з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?