В окупованому ДНР місті майже всі хочуть в Україну - журналіст
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому ДНР місті майже всі хочуть в Україну - журналіст

В окупованому ДНР місті майже всі хочуть в Україну - журналіст

В окупованому бойовиками ДНР місті Докучаєвськ, який з трьох сторін оточують позиції українських військових, практично всі жителі хочуть повернути в Україну.
Про це розповів журналіст Андрій Цаплієнко, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Українці оточили Докуч (Докучаєвськ – Ред.) з трьох сторін. Позиції на териконах, пануючих висотах. Потенційно 30 бригада може закрити казан», — написав він.
Журналіст передав також слова українського бійця про те, що «нам треба дві години, і місто буде наше».


Читайте також: Війна на Донбасі: з'явилися тривожні дані з фронту

«Дай команду – і «Докучнаш»! Але українці цього не роблять. Чекають. І я зрозумів, чому так», — додав Цаплієнко.
За його словами, «в місті немає роботи, «молода республіка» зупинила доломітний комбінат, а ціни вищі, ніж у сусідній Волновасі, на рибу, м'ясо – вдвічі, на ліки – втричі».
У свою чергу, водій з самого Докучаєвська, який зустрівся журналісту на контрольному пункті, запевняє, що «народ в Докучі» хоче повернутися в Україну.


Читайте також: Ватажок ДНР відповів на вимогу України щодо важливого міста: з'явилося відео

«Не тільки через ціни, я Вам скажу», - каже дід. – «Через все! Дев'яносто відсотків, напевно, хочуть, щоб Україна повернулася!» — запевнив місцевий мешканець.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилося відео атаки бойовиків ДНР на позиції українських військових під Горлівкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?