В окупованому Донецьку підтримали проросійський флешмоб: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку підтримали проросійський флешмоб: з'явилося відео

В окупованому Донецьку підтримали проросійський флешмоб: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На залізничному вокзалі в Донецьку провели проросійський флешмоб, виконавши пісню "Від героїв минулих часів" з фільму "Офіцери".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube-каналі ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко.


Читайте також: У Києві провели проросійський флешмоб: з'явилося відео


На початку опублікованого відео змонтовані кадри влучень в ході бойових дій в район залізничного вокзалу Донецька, привокзального ринку, прилеглих переходів і транспорту, і тільки після цього йде сам запис флешмобу.



Багато користувачів мережі розкритикували цей флешмоб. Так, Сергій Ніколаєв написав: "З таким успіхом можна було заспівати в будь-якій студії. Мертвий вокзал, мертвий аеропорт. Флешмоб треба було робити на Південному автовокзалі або на Критому. А так все виглядає як конкретна постановка. Єдиний спосіб міжміського і міжнародного сполучення - автотранспорт. І то до 22.00".

вова вова: "Маячня якась, мені не сподобалося. Ось в Запоріжжі це так, а тут не якісний плагіат... Маячня!".


Skay Na: "Постановні відео".


George: "Я так розумію, в Донецьку ніякі теми культурних заходів, крім війни, офіційно не підтримуються?"


Відзначимо, що даний флешмоб почався з Запоріжжя, де студенти місцевого музичного училища зібралися на залізничному вокзалі і виконали пісню з фільму «Весна на Зарічній вулиці». Потім в Харкові виконали «Старий клен». Потім  в Одесі на вокзалі заспівали «Смуглянку-молдаванку».


Українська громадськість назвала флешмоб "проросійським", так як люди виконують радянські пісні в знак бажання миру з РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на залізничному вокзалі в Києві заспівали радянську пісню "Сонячне коло".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?