В окупованому Донецьку почався масштабний страйк
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку почався масштабний страйк

В окупованому Донецьку почався масштабний страйк
Джерело:  Новини Донбасу

У вівторок, 23 серпня, в окупованому Донецьку водії мікроавтобусів на деяких міських маршрутах почали страйк.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
Місцеві жителі пишуть в соцмережах, що водії вимагають підвищення вартості проїзду до 10 рублів (3,7 грн).
«Маршрутки №17, 25, 37, 10 - сьогодні працювати не будуть, водії страйкують і вимагають підвищення проїзду до 10 рублів» - йдеться в повідомленні одного з міських паблік в соцмережі Вконтакте.
Користувачі соцмереж також пишуть, що страйк підтримали водії маршрутів №42, 76, 58. При цьому наголошується, що муніципальний транспорт ходить раз на 40 хвилин, а викликати таксі в місті проблематично. Маршрути, водії яких вийшли на страйк, в основному пов'язують віддалені райони окупованого міста з центром.



У диспетчерській АС «Центр» виданню повідомили, що страйк водіїв маршрутних таксі викликаний тим, що власники маршруток не мають коштів на якісне технічне обслуговування автомобілів та заміну запчастин. За словами диспетчера, водії планують проводити страйк 2 дні.
При цьому в окупаційній міськраді від коментарів щодо ситуації відмовляються, зазначаючи, що «питання вирішується, потерпіть».
Жителі Донецька в свою чергу припускають, що окупаційна влада може застосувати репресії до організаторів страйку.



Як повідомляв ONLINE.UA, Головне управління розвідки Міноборони України дізналося про дивні навчання бойовиків ДНР під Маріуполем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?