В окупованому Донецьку сталося ще одне резонансне вбивство
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку сталося ще одне резонансне вбивство

В окупованому Донецьку сталося ще одне резонансне вбивство
Джерело:  vk.com/bird.born

У Донецьку, окупованому бойовиками ДНР, сталося вбивство адміністратора спільноти, яка в соціальній мережі займалася роботою батальйону «Ангел», що підтримує бойовиків і жителів окупованих територій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку «Ангела» в соцмережі «Вконтакті».
Так, вночі 30 жовтня в спільноті було опубліковано запис про те, що у групи «великі неприємності», і тому коментарі будуть тимчасово відключені.
В коментарях одна з адміністраторів повідомила про загибель свого «колеги».
«З Олексієм (Смирновим, керівником батальйону - Ред.) все в порядку, в Донецьку вбито одного з адміністраторів групи. Подробиць поки не буде. Давайте без єресі та іншого», - написала вона.
Ніяких подробиць загибелі адміністратора вона не назвала.
Раніше стало відомо, що окупантами був затриманий керівник цього батальйону, Олексій Смирнов, якого звинуватили у зберіганні зброї і вибухівки. Пізніше на сторінці «Ангела» з'явилася стаття про те, що бойовики намагаються заволодіти ресурсами батальйону.
Варто додати, що основне заняття батальйону «Ангел» — збір коштів постраждалим в обстрілі громадянам, а також на потреби бойовиків ДНР.
Ще однією своєю функцією в батальйоні називали фото і відео фіксацію наслідків обстрілу.
Як повідомлявONLINE.UA,  16 жовтня в Донецьку було знищено одіозного ватажка банди «Спарта», росіянина Арсенія Павлова-Моторолу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?