В окупованому Донецьку студентів змушують рятувати бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку студентів змушують рятувати бойовиків ДНР

В окупованому Донецьку студентів змушують рятувати бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

У Донецьку студентів примушують здавати кров для поранених бойовиків угруповання ДНР.
Про це заявив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Читайте також: У мережі двома фото з Донецька показали всю суть "русского міра"
За даними Тимчука, в Донецьку перебуває 200 поранених бойовиків, серед яких є як росіяни, так і місцеві жителі, через що в лікарнях практично не залишилося місця. "Значна кількість бойовиків мають важкі поранення (кульові, осколкові, опіки). Хірургічні відділення працюють в авральному режимі, медичного персоналу критично не вистачає. Всі морги міста переповнені", - написав нардеп.
"На території Донецька працює пункт прийому крові спеціально для поранених бойовиків. Кров здають в основному студенти, яких в примусовому порядку спрямовує керівництво навчальних закладів за вказівкою окупаційної влади ДНР", - додав Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитрро Тимчук висловив свою думку щодо того, хто вранці 8 лютого убив в Донецьку ватажка бойовиків ДНР Михайла Гіві Толстих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?