В окупованому Донецьку зникли журналісти росЗМІ: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку зникли журналісти росЗМІ: з'явилися подробиці

В окупованому Донецьку зникли журналісти росЗМІ: з'явилися подробиці
Джерело:  Дощ

В окупованому бойовиками Донецьку 25 листопада пропала знімальна група телеканалу "Дождь" в складі Сергія Ерженкова і Василя Полонського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дождь".
Перед зникненням Полонський устиг повідомити редакції, що знімальна група затримана МГБ ДНР. На гарячій лінії так званого МГБ редакції повідомили, що в п'ятницю арештів не проводили.
Відзначимо, що знімальна група "Дождя" отримала акредитацію для роботи в Донецьку як в СБУ, так і в "міністерстві інформації ДНР". Кордон журналісти перейшли в четвер з української сторони. На окупованій частині Донбасу журналісти планували зняти серію сюжетів для ефіру і сайту телеканалу. У четвер вони записали інтерв'ю з так званим колишнім секретарем "СБ ДНР", опальним бойовиком Олександром Ходаковським.
Сам Ходаковський заявив "Дождю", що "здогадується, що журналістів затримали для профілактичної бесіди, тому що прес-секретар Захарченка перевищила свої повноваження і дала акредитацію журналістам "Дождя" без відома самого Захарченка".
Сама помічниця Захарченка Олена Алексєєва сказала, що не в курсі про затримання журналістів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Захарченко створив для своєї охорони цілий полк, що нараховує близько 1300 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?