В окупованому Донецьку з'явиться вулиця Мотороли: в соцмережах регочуть
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку з'явиться вулиця Мотороли: в соцмережах регочуть

В окупованому Донецьку з'явиться вулиця Мотороли: в соцмережах регочуть
Джерело:  online.ua

У "народній раді" угруповання ДНР запропонували перейменувати одну з вулиць окупованого Донецька на честь  вбитого ватажка банди бойовиків Арсена Мотороли Павлова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського журналіста Дениса Казанського.


При цьому, пропонується перейменувати на честь бойовика вулицю імені чинного депутата Верховної Ради України VIII скликання Юхима Звягільського. Примітно, що в сепаратистської газеті, в якій було опубліковано лист "депутатів" до ватажка ДНР Олександру Захарченко, "Звягільський постає, як лютий бандерівець і небезпечний ворог "руського миру".


"Зрадника, махінатора, ворога "руського миру", і пособника бандерівців змушують почитати в "Донецькій Народній Республіці". Терпіти таке неможливо. Це ображає учасників Російської весни і всіх громадян "республіки". Ми пропонуємо перейменувати вулицю Юхима Звягільського на вулицю Арсена Павлова - героя ДНР. Це буде наша відповідь націоналістам усіх мастей, і бандерівцям, яких підтримував Звягільський, і тим пристосованцям, хто назвав вулицю його ім'ям", - йдеться в тексті звернення.


Читайте також: У Європі познущалися над портретом Мотороли: опубліковано фото


"В житті не читав нічого смішніше, - прокоментував текст листа "депутатів" до Захарченко. - Потужний старий. Треба ж було дожити до такого, щоб вся Україна ненавиділа тебе з такою дивною одностайністю. По один бік фронту Звягільський - ватник, регіонал і посіпака Януковича, по іншу - ворог "руського миру" і бандерівець. Спочатку проти нього стояв Майдан, а в Донецьку говорили, що на Майдані - фашисти і бандерівці. Потім виявилося, що злодій і бандерівець - це сам Звягільський. Ніби як тепер виходить, що Майдан-то мав рацію, коли відсторонив таких, як Звягільський від влади. У шизофренічному світі ДНР нічого не зрозуміти".



Відзначимо, що в соцмережах висміяли пропозицію перейменувати вулицю Донецька на честь вбитого бойовика, а також заяви ДНР про "бандерівця Звягільського".


Anton Pavlushko: "Тепер ми знаємо, що Звягільський живий".


Люба Школа: "Моторола ж, на їхню думку, більше зробив для Донецька... А че? Бідний Фіма! Нікому тепер не потрібен..."


Людмила Георгіївна Маслова: "Це брехня, більш ватного, злочинного, ніж Звягільський, немає! Це в його інтересах, таке "розганяти". Він був "маткою" всіх фінансових злочинів в Донбасі, я знаю, як він сам організовував страйки шахтарів на своїй шахті (брат мій там працював тоді), а потім став прем'єром. Це старе л**но не потоне, якщо хоч один "олігарх" буде при владі".


Олена Ігнатенко: "Давайте так: вулиця Звягільського-Мотороли, і прикольно і нікого не забули".



Dmytri Melnitchenko: "Та чого вже... Давно пора Київський проспект і район перейменувати аж доки хунтовські назви в "вільній республіці" будуть!))) Саме час назвати проспект іменем Мотороли. А район нехай носить ім'я великого полководця і батька нації - Захарченко!)))".


Arvi Asi: "1. Цей мішок з л**ном досі в ВР? 2. Яка до дияволів вулиця? Фірма з обслуговування ліфтів з таким ім'ям повинна бути".


Валентин Гай: "Він же ще живий, яка вулиця? Перед тим, як стати вулицею зазвичай вмирають".


Андрій Вікторович Москаленко: "А може просто вулиця Моторила? А краще тупик ДНР?))"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов запропонував назвати одну з патріотичних шкіл в Санкт-Петербурзі ім'ям убитого бойовика Арсена Павлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?