В окупованому Криму окупанти знову зганьбилися: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Криму окупанти знову зганьбилися: що сталося

В окупованому Криму окупанти знову зганьбилися: що сталося
Джерело:  InformNapalm

В окупованому Криму внаслідок помилкових дій підрядної організації "Стройгазмонтаж", що займається зведенням Кримського мосту, почалося сповзання ґрунту на ділянці єдиної автодороги, що веде до транспортного переходу, передає ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.

Зазначається, що поблизу автомобільного підходу до Кримського мосту компанія "Стройгазмонтаж" складувала значні частини ґрунту, про що неодноразово повідомляла.

"В результаті ліквідації цього ґрунту утворився котлован, який через погодні умови заповнився значним обсягом дощових і талих вод, унаслідок чого виникла небезпека підтоплення верху укосу насипу, і як підсумок – сповзання значної частини укосу земляного полотна на проїжджу частину побудованої автомобільної дороги", – мовиться у документі.

У зв’язку з такою ситуацію у "Стройгазмотаж" ухвалили рішення спустити воду, яка утворилася, у чинну систему водовідведення автомобільної дороги, яка згідно з проектними рішеннями не є розрахованою на такі навантаження. В результаті відведення води з котловану призвело до втрати стійкості укосу, замулювання водопропускних труб, сповзання масиву ґрунту до автомобільної дороги, а також до руйнування бетонного укріплення кювету та дренажної мережі.

"З огляду на вищесказане, повідомляємо, що на цій ділянці необхідно терміново ліквідувати причини підтоплення, з повним відновленням існуючого рельєфу місцевості. Повторно нагадуємо, що бездіяльність щодо вирішення цього питання може спричинити сповзання всього основного ходу автомобільної дороги, і як наслідок – припинення транспортного руху єдиним підходом до Кримського мосту", – наголошують представники "Стройгазмонтажу" у зверненні до очільника російського Федерального агентства залізничного транспорту.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як Кримський міст частково впав у воду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?