В окупованому Криму Росія вивела кораблі та "Бастіони": що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

В окупованому Криму Росія вивела кораблі та "Бастіони": що відбувається

В окупованому Криму Росія вивела кораблі та "Бастіони": що відбувається
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони Росії вивело на чергування розвідувальні та ударні кораблі і берегові ракетні комплекси Чорноморського флоту у зв'язку з навчаннями НАТО в Чорному моріПро це повідомили в понеділок журналістам в Національному центрі управління обороною РФ (входить в Міноборони), передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Вказано, що для швидкого реагування на можливі "нештатні" ситуації "силами і засобами Чорноморського флоту виконується комплекс заходів щодо контролю за діями кораблів НАТО".

"У призначених районах акваторії Чорного моря організовано чергування розвідувальними кораблями, а також корабельними ударними групами, береговими ракетними комплексами "Бастіон" і "Бал", літаками морської авіації", - повідомили військові РФ.

Як відомо, у Чорному морі з 5 по 13 квітня будуть проходити масштабні багатонаціональні морські навчання НАТО "Морський щит-2019".

Нагадаємо, раніше в РФ заявили, що в Москві негативно поставилися до заяви представника США при НАТО Кей Бейлі Хатчінсон про плани направити кораблі для забезпечення проходу українських судів через Керченську протоку.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна отримає 50 мільйонів євро від Євросоюзу, які підуть на підтримку Маріуполя, Бердянська та інших міст на Азовському узбережжі, які страждають в результаті російської агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?