В окупованому Криму школярів прийняли за протестувальників: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму школярів прийняли за протестувальників: з'явилося відео

В окупованому Криму школярів прийняли за протестувальників: з'явилося відео
Джерело:  an-crimea.ru

В окупованому Криму розігнали футбольний матч школярів, прийнявши їх за мітингувальників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт an-crimea.ru.
Директор школи в селищі Краснокам'янка викликала правоохоронців, щоб перервати матч дворових команд на шкільному стадіоні, пояснивши це тим, що школярі проводять несанкціонований мітинг, не узгоджений з адміністрацією Феодосії.
Пізніше в соцмережах школярі повідомили, що директриса наказала забрати ворота, коли футболісти продовжили гру.
"Через заборону директора школи нам що залишається? Пити і наркоманити?" - написали школярі і опублікували відео інциденту.
Читайте також: У мережі висміяли новий фейк російської пропаганди про Крим
Підлітки також уточнили, що в селищі не проводиться жодних спортивних заходів, для людей немає іншого місця для занять спортом.
На думку керівника феодосійського відділу освіти Надії Олексієнко, директор школи діяла з міркувань безпеки, адже при масовому зібранні підлітків повинні бути присутніми лікар і поліцейський.
Глава адміністрації Феодосії Станіслав Крисін не вважає дії директора школи правильними і тому доручив підлеглим провести службове розслідування.
Користувачі соцмереж обурені вчинком директора школи.





Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованому Росією Криму в річницю смерті радянського диктатора Йосипа Сталіна влаштували божевільну акцію, чим викликали шок в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?