В окупованому Криму собака вкусив доньку одіозного спікера МЗС Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

В окупованому Криму собака вкусив доньку одіозного спікера МЗС Росії

В окупованому Криму собака вкусив доньку одіозного спікера МЗС Росії
Джерело:  sevastopol.su

У окупованому росіянами Криму доньку офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, Мар'яну, вкусив собака; при цьому лікарі не змогли швидко надати допомогу дитині – в них не було потрібної вакцини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання ForPost.

Як стало відомо, інцидент трапився 4 травня у Севастополі. Дівчинка була терміново доправлена до міської лікарні № 5, але там з'ясувалося, що у медиків немає необхідних медичних препаратів, які були в інший лікарні.

У той же час, оперативно привезти вакцину не було можливості: при наявності службової машини бензину у ній не виявилося.

Читайте також: Ефективність декомунізації: у російському МЗС просять "не зносити хоча б одного Леніна"

Головний лікар мед закладу Марина Зиміна розповіла, що в медзакладі були готові надати необхідну допомогу, проте гостя поки не прийняла рішення, де лікувати дитину.

Варто зазначити, що представник МЗС Марія Захарова провела брифінг у окупованому Криму із двогодинним запізненням, пославшись на форс-мажорні обставини.

Пізніше у Facebook вона прокоментувала інцидент зі своєю дитиною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Марія Захарова лише з третьої спроби змогла зачитати офіційний документ щодо реакції Кремля на ракетний удар США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?