В окупованому Криму вже розчаровані Росією: фото насмішили мережу
Категорія
Культура
Дата публікації

В окупованому Криму вже розчаровані Росією: фото насмішили мережу

В окупованому Криму вже розчаровані Росією: фото насмішили мережу

У мережі опубліковані фото листівок, які були розклеєні в Криму, окупованому росіянами, зі словами про те, що Москва "зливає" півострів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Масі Найєма.
"У Криму місцеве населення таки відчуло "русскій мір" на власній шкурі. Ось такі листівки розвішані по всьому Сімферополю", - повідомив він.
Також Найєм уточнив і текст однієї з листівок.
Читайте також: В небі над Кримом з'явився гігантський прапор України: опубліковані дивовижні фото
"Москва зливає Крим! Зрада Криму відбувається на наших очах! Трамп передумав знімати санкції з Росії. Стало відомо: в 2017 році Донбас відійде до України!! Наступний - Крим! Кораблі НАТО вже відчувають себе господарями в Чорному морі!" - йдеться в тексті.
При цьому автори листівки, які називають себе "Наш Крим", стверджують: "Приїжджі вже пакують валізи і відправляють сім'ї назад! Не дамо за нашою спиною вирішувати нашу долю!".
Найєм зазначив, що "пройшло майже три роки і до них таки дійшло те, що ми знали ще на Майдані - Росії ми потрібні виключно у вигляді слухняного і малоосвіченого бидла".



У свою чергу у деяких користувачів соціальних мереж ці листівки викликали сміх, а інші поставилися до них цілком серйозно.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на території окупованого Криму, в Сімферополі, побачили ще один прапор України.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?