В окупованому Криму зафіксували ще одну російську "зірку": з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В окупованому Криму зафіксували ще одну російську "зірку": з'явилося фото

В окупованому Криму зафіксували ще одну російську "зірку": з'явилося фото
Джерело:  online.ua

В окупованій Росією Алушті в Криму користувачі мережі помітили відому російську актрису і телеведучу Анфісу Чехову.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Віктора Мороза, який опублікував відповідний скріншот.


«Як я пам'ятаю, відвідування Криму можливе лише з дозволу української влади, через спеціальні пункти пропуску. Підозрюю, що такого дозволу вона, її чоловік і мати не мають. Зі сторінки Чехової в соціальній мережі Інстаграм можна зрозуміти, що вони вилітали з аеропорту Москви», - зазначив Мороз.


«У зв'язку з цим наші відповідні органи влади повинні перевірити правомірність підстав для перебування даної особи на території Криму! У разі виявлення правопорушення потрібно заборонити їй в'їзд на територію України, яку вона відвідує регулярно з гастролями», - додав Мороз.




Читайте також: Дна немає: мережу розбурхав сюжет про російського актера- "кримнашиста"


Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку листопада перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко звернулася до Державного управління справами за інформацією про те, чи не виступали в окупованих Криму і на Донбасі зарубіжні виконавці, чиї концерти заплановані в київському палаці "Україна" в найближчі місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?