В окупованому Криму звалили Леніна і поглумилися з нього: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Криму звалили Леніна і поглумилися з нього: з'явилися фото

В окупованому Криму звалили Леніна і поглумилися з нього: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В анексованому Криму  в Севастополі невідомі звалили пам'ятник Володі Ульянову-Леніну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «віце-губернатора» Севастополя від окупаційної влади Олександра Решетникова.
«У Севастополі невідомі повалили пам'ятник маленькому Володі Ульянову, який стояв в дитячому парку. Сьогодні вранці відвідувачі виявили скульптуру скинутою з постаменту. Поруч на асфальті крейдою був обведений силует, як це зазвичай роблять після смертельних випадків», - написав Решетников.



«Ми засуджуємо подібні факти вандалізму. Севастополь шанобливо ставиться до пам'ятників різних епох. У місті стоять і монументи Катерині Великій, і комуністичним діячам, і навіть наполегливо подарований Львовом пам'ятник Тарасу Шевченку. Не в традиціях Севастополя уподібнюватися варварам з Майдану!», - додав в соцмережі «віце-губернатор».


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Криму, окупованому Росією, відпочиваючі збунтувалися проти поліцейських автоматників, які намагалися прогнати їх з пляжу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?