В окупованому Криму з'явилася потужна путінська зброя
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму з'явилася потужна путінська зброя

В окупованому Криму з'явилася потужна путінська зброя
Джерело:  online.ua

В окупованому Росією Криму 14 січня заступить на бойове чергування російський зенітно-ракетний комплекс С-400 «Тріумф», повідомили в прес-службі Чорноморського флоту ВМФ Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Кримінформ».
Новий комплекс російських ППО буде розгорнуто в районі окупованої Феодосії.
У грудні 2016 командувач 4 армією ВПС і ППО Південного військового округу РФ Віктор Севостьянов стверджував, що в анексованому Криму завершилося переозброєння одного із зенітних ракетних полків на систему ППО С-400 «Тріумф».
Читайте також: Стало відомо про великі проблеми з Кримом і серйозний страх Путіна
Ці комплекси Росія використовувала в Криму на початку вересня 2016 року в рамках військових навчань «Кавказ-2016».
Комплекси С-400 «Тріумф» - система великої і середньої дальності нового покоління, призначена для ураження всіх сучасних і перспективних засобів повітряно-космічного нападу, в тому числі літаків-розвідників, літаків стратегічної і тактичної авіації, тактичних, оперативно-тактичних балістичних ракет, балістичних ракет середньої дальності, гіперзвукових цілей, постановників перешкод, літаків радіолокаційного дозору.
Кожен С-400 «Тріумф» здатний на відстані до 400 км вести одночасний обстріл до 36 цілей з наведенням до 72 ракет.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський пропагандист, головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Сергій Доренко зізнався, що президент Росії Володимир Путін в 2014 році скористався складною ситуацією в Україні, щоб захопити Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?