В окупованому Луганську Кобзон заспівав українською мовою: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

В окупованому Луганську Кобзон заспівав українською мовою: з'явилося відео

В окупованому Луганську Кобзон заспівав українською мовою: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

В окупованому бойовиками Луганську депутат російської Держдуми, співак Йосип Кобзон  виступив з піснею, частина слів якої були українською мовою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
«І в стару хату сідала вечеряти рідна сім'я ... А в свято ми співали Дивлюсь я на небо, потім - як в степу ямщик замерзав», - в традиційній для себе манері заспівав уродженець Донбасу.


Його виступ відбувся в одній з музичних шкіл Луганська, де він також виступив з «лекцією» про те, «що таке Донбас».



«Що таке Донбас? Це енергетична комора, металургійна комора ... Але ще є багатства, недавно розвідані - сланцевий газ. А ще дорожче для американців, навіть не сланцевий газ, а близькість російських кордонів. А ще більш дратівливо - Крим, Донбас», - глибокодумно заявив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Йосип Кобзон став об'єктом жорстоких насмішок та жартів після своєї заяви про «непосильну ношу», якою став окупований Крим для бюджету Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?