В окупованому Луганську підірвали ватажка бойовиків "ЛНР" — нові подробиці вибуху
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Луганську підірвали ватажка бойовиків "ЛНР" — нові подробиці вибуху

В окупованому Луганську підірвали ватажка бойовиків "ЛНР" — нові подробиці вибуху
Джерело:  online.ua

У ОРДЛО підірвали чергового ватажка бойовиків так званої "ЛНР". На цей раз вирішили ліквідувати "главу народної міліції ЛНР" Яна Лещенко, але йому вдалося визжити - він потрапив в реанімацію після вибуху у власній квартирі, але медики запевняють, що його життю нічого не загрожує. Бойовики, правда, приховують, справжню причину вибуху в квартирі Лещенко - вони стверджують, що це був витік газу. Але в місцевих луганських пабліках в соцмережах пишуть про версії замаху, оскільки Лещенко контролює поставки дешевого спиртного і контрабандних сигарет в частині "народної міліції", і це могло бути "перерозподілом ринку". У соцмережах нагадують, що розборки бойовиків і ліквідація неугодних шляхом вибухів звичайна практика в ОРДЛО - за допомогою вибуху раніше був ліквідований ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко, від вибуху загинув і бойовик "Моторола". Що відомо про вибух в окупованому Луганську і пораненні Лещенко на 7 січня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

"Глава "народної міліції Луганської народної республіки" Ян Лещенко госпіталізований з опіками після вибуху в житловому будинку в Луганську. Основна версія - вибух газу. Версія замаху не розглядається", - йдеться в офіційній заяві співробітників "МВС ЛНР".

Очевидці події повідомляють в соцмережах, що вибух прогримів в ніч на 6 січня. Ударна хвиля вибила вікна в трьох квартирах, а також частково зруйнувала стіни і один з під'їздів. На місце події відразу прибули терористи "МВС ЛНР", "МНС" і оточили його. При цьому остаточну причину вибуху досі так і не назвали. Місцеве керівництво намагається подати подію як вибух побутового газу.

"Ми не виключаємо, що вибух газу це переділ ринку кустарного алкоголю. Лещенко контролює поставки дешевого спиртного і контрабандних сигарет в частині НМ. Та й сам по собі чоловічок не надто. До речі, військові роблять все можливе, щоб це виглядало максимально непоказно (хоча вночі , перший витік інформації був від них). А товариші з МВС вже куховарять побутову версію про вибух газу ", - не вірять в соцмережах в версію витоку газу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії визнали, що вбитий ватажок "ДНР" Захарченко був злочинцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?